Planul Protal in practica

Iata-va ajunsi la momentul decisiv al punerii in practica a planului Protal. De aici inainte, stiti tot ce trebuie sa stiti pentru a-i intelege modul de actiune si pentru ca acele patru regimuri care il compun sa fie eficiente.
In acest preambul teoretic am incercat sa va fac sa intelegeti si ca oamenii nu sunt grasi din intamplare, iar surplusul de greutate de care sunteti preocupati si pe care astazi doriti sa-l reduceti este o parte din voi insiva, o parte pe care o refuzati, dar care este reflexul naturii voastre, psihologiei si deci identitatii voastre.
Acesta este rezultatul atat al genelor si predispozitiilor familiale spre ingrasare, cat si al trecutului vostru, atat al functionarii metabolismului, cat si caracterului vostru, atat al afectivitatii si al emotiilor, cat si, adesea, al acelui mod particular de a va folosi de placerea oferita de alimente pentru a atenua micile sau marile neplaceri ale vietii.
Adica, aceasta problema nu este atat de simpla pe cat se pare si explica de ce atatia altii si probabil chiar si voi insiva in trecut ati dat gres si de ce atatea regimuri s-au sfarsit fara rezultate.
Sursa: Planul Protal In Practica | Dieta Dukan

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cuvant Inainte

Dieta hipolipidică