Un pic mai crud pentru dumneavoastra

Daniela Stoican
Cel mai nou trend culinar din SUA cucereste Marea Britanie: preparatele sa fie crude sau nimic gatit la peste 48°Celsius. Maestrii bucatari se intrec in a face mugurii de pin sa para un fel de parmezan si sandviciul din canepa un adevarat hamburger. Ce-i drept, „ravioli” de sfecla arata imbietor si pe deasupra au si gust bun, tinand cont ca nu sunt facute cu paste fainoase. Sfecla rosie este pe post de invelitoare, in foite extrem de subtiri. Umplutura este o crema „ricotta” din ierburi de acaju si se serveste cu salata de sparanghel si cu smochine in otet balsamic, stropite cu ulei din seminte de dovleac. Suna gustos, nu-i asa? Si chiar este, lucru valabil si pentru celelalte oferte din meniul de la Saf, primul restaurant cu preparate crude din Londra, deschis in aprilie 2008....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cuvant Inainte

Dieta hipolipidică

Planul Protal in practica